Tule viihtymään Yli-Lauroselan talomuseoon

Yli-Lauroselan talomuseo kertoo eteläpohjalaisen talonpoikais- ja rakennuskulttuurin kukoistuksesta 1800-luvulla. Talomuseossa vierailijat saavat mahdollisuuden tutustua pohjalaiseen elämään. Lisää tietoa museon historiasta löytyy Ilmajoen museot -verkkosivuilta.

Jäikö kysyttävää? Haluatko varata museokierroksen? Ota rohkeasti yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai soita Jerkalle 0400 297 029!

Museokierrokset ovat mahdollisia toukokuusta syyskuuhun:
Aikuiset 4 €
Opiskelijat ja eläkeläiset 2 €
Lapset ilmaiseksi.

Museokahvila

Museokahvila on avoinna kesäkuun alusta elokuun puoleenväliin. Tule nauttimaan kahvilamme historialliseen miljööseen herkullisia leivonnaisiamme ja nesteyttämään itseäsi virvoitusjuomalla tai kahvilla!

Juhlat tulossa? Museokahvilan tilat on vuokrattavissa toukokuusta syyskuuhun. 30-paikkainen kahvilamme tarjoaa hienot puitteet kaikenlaisille tilaisuuksille. Halutessasi voimme räätälöidä sinulle valmiin paketin, johon voi kuulua toiveidesi mukaan esimerkiksi kakkukahvit, lounas ja erilaisia esityksiä. Houkutteleeko juhlat viihtyisässä talomuseon miljöössä? Pyydä tarjous yhteydenottolomakkeella tai soittamalla Jerkalle 0400 297029!

FindOut Yli-Laurosela

Museon tiloissa toimii myös Pakopeli FindOutin toimipiste. Pakohuoneiden tarinat valottavat talon ja seudun historiaa. Pääsetkö tunnissa ulos pelihuoneesta?