fullsizerender-6-272x181FindOut Yli-Laurosela

Tervetuloa mukaan Pohjanmaan ensimmäiseen Room Escape -peliin! Unohda muu maailma ja taistele tiesi ulos!

Yli-Laurosela on paikkana tunnelmallinen ja erikoinen pakopelille. Pelien tarinat antavat mahdollisuuden kokea talon historiaa itse pelin kautta. Keväällä 2018 avatut uudet pakohuoneet Aikakiipeli ja Kosiokamari sekä uudistettu Perintöullakko tarjoavat erilaisia museoelämyksiä. Aikakiipeli ja Kosiokamari tarjoavat haastetta myös aikaisemmin pakopelejä harrastaneille. Ensikertalaisille suosittelemme Perintöullakkoa. Pelihuonetta voi pelata yhdessä 2-4 henkilöä.

Lue lisää ja varaa peli täältä!


Mikä on pakopeli?

Pakopeli on tämän hetken kuumin ryhmäpeli maailmalla. Pelaajat menevät pakohuoneeseen tarkoituksenaan selvittää siellä olevat tehtävät tunnissa. Tehtäviä ovat esimerkiksi avainten etsiminen, lukkojen avaaminen, vihjeiden yhdisteleminen pulmien ratkaisemiseksi tai koodien selvittäminen. Ratkaistavat haasteet ovat monisäikeisiä ja yhdistyvät eri tavoin toisiinsa lopullisen – sen vapauteen johtavan oven avaamiseksi! Kaikki tehtävien selvittämiseen tarvittavat vihjeet, esineet, avaimet tai koodit löytyvät huoneesta. Pakohuoneet ovat kaikin tavoin turvallisia eivätkä vaadi esimerkiksi fyysisiä ponnisteluita ratkaisujen löytämiseksi.

Tarjoamme mahdollisimman paljon uutta koettavaa huoneitamme jo pelanneille asiakkaille, mutta silti pidämme pelit myös ensikertalaisille sopivina. Vaikeusastetta pystyy itse säätelemään vihjekuorien avulla. 

Pakopeli FindOut on poikkeavaa, hauskaa ja yllättävän hyödyllistä!


Ryhmäpaketit

Yrityksille ja ryhmille suunniteltuihin paketteihin pääset tutustumaan täältä.

FindOut Yli-Lauroselan hinnasto

Aikakiipeli 84 €
Kosiokamari 84 €
Perintöullakko 84 €


Ajanvaraukset

Peliajan voi varata sivuiltamme osoitteesta www.findout.fi